---

Eşti aici

Cumpara peaj pe portalul

www.erovinieta.ro

Se schimba modalitatea de achitare a tarifului de trecere a podului de la Fetesti

In ce constau modificarile?

Trecerea prin statia de taxare se va efectua pe 3 benzi pe sens, din care benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera fara bariere pentru plata efectuata prin SMS si distribuitorii autorizati si Banda 1 (de la marginea din dreapta) va fi in continuare cu bariera si numai pentru plata cash.

 

 

 

 

Informatii utile privind Peajul

  • Intrebari si raspunsuri privind Peajul     
  • Acte normative         
  • Puncte de distributie         
  • Nota de informare a utilizatorilor retelei de drumuri nationale         
  • Cerere de schimbare numar de inmatriculare eronat         
  • Tarife peaj Fetesti

 

Cand trebuie achitat tariful?

Conducatorii auto au posibilitatea sa achite tariful in afara Agentiei de Incasare Fetesti, in avans sau pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii.

Cum se va achita tariful de trecere?

Modalitatile de plata puse la dispozitie includ achizitia prin SMS transmis la numar scurt precum si achizitia tarifului de trecere din reteaua de distribuitori autorizati.

Care sunt tarifele?

Cum se face identificarea vehiculelor si controlul?

O serie de camere video ce permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare (ANPR) sunt pozitionate in Agentia de Incasare atât in punctul de intrare cat si iesire, camerele inregistreaza numarul la fiecare trecere, acesta fiind verificat in baza de date cu plati.

 

 

 

 

 

Ce se intampla daca nu achit tariful de trecere?

Camerele video ANPR identifica trecerea aplicând o marca temporala si coordonatele GPS. Daca nu se achita tariful de trecere pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, aceasta va fi marcata drept posibila contraventie, urmând a se intocmi un Proces Verbal de Constatare a Contraventiei.

Ce se intâmpla cu abonamentele preplatite existente?

Trecerea vehiculelor pentru care exista abonamente preplatite eliberate sub forma de tichete se va efectua numai pe banda 1 (de la marginea din dreapta).