---

Eşti aici

Anunt de mediu

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. prin imputernicit EKO INSAAT VE TICARET A.S. ANKARA SUCURSALA BACAU anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru modificarile la proiectul „Constructia variantei de ocolire Bacau", care constau in Organizarea de santier - baza de productie pentru realizarea obiectivului „Constructia variantei de ocolire Bacau, in comuna Nicolae Balcescu, judetul Bacau".

Decizia autoritatii de mediu cat si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau, strada Oituz nr.23 si la sediul imputernicitului din Bacau, strada Calea Barladului nr.209A, in zilele de luni - vineri intre orele 800 - 1400' si la adresa de internet apmbc.anpm.ro, sectiunea Reglementari/acord de mediu.

Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU, str.Oituz nr.23, in zilele de luni - vineri intre orele 800 - 1400 pana la data de 06.03.2017.