---

You are here

Duminică, 09.01.2022, pe A1 la km 582, calea 1, în apropiere de Nădlac, mai multe autoturisme s-au tamponat, rezultatul fiind un carambol pe rețeaua rutieră.

Cauza este eroarea umană în condițiile unui carosabil umed peste care s-a acționat cu sare, ceață și vizibilitate extrem de redusă, respectiv sub 100 m.

În prezent, circulația este închisă, iar traficul este deviat pe DN7G - Nădlac 1. Se estimează reluarea circulației normale, în jurul orelor 15:00.

Atragem atenția și reamintim că în această perioadă, pe rețeaua rutieră apare frecvent fenomenul de ceață ce reduce semnificativ vizibilitatea. Astfel, facem apel la conducătorii auto ca în aceste condiții să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr  .