---

You are here

Circulația rutieră s-a reluat pe A1 la km 582, calea 1, în apropiere de Nădlac unde mai multe autoturisme s-au tamponat, rezultatul fiind un carambol ce a dus la închiderea circulației.

Cauza evenimentului rutier a fost eroarea umană în condițiile unui carosabil umed peste care s-a acționat cu sare, ceață și vizibilitatea extrem de redusă, respectiv sub 100 m.

Atragem atenția și reamintim că în această perioadă, pe rețeaua rutieră apare frecvent fenomenul de ceață ce reduce semnificativ vizibilitatea. Astfel, facem apel la conducătorii auto ca în aceste condiții să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr