---

You are here

CNAIR organizează sesiuni de instruire anticorupție

CNAIR, prin Biroul Control Integritate, în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție (DGA) organizează o serie de ședințe de instruire a personalului de conducere în vederea prevenirii fenomenul de corupție în sistemul public și a conştientizării consecinţelor implicării personalului în săvârşirea unor astfel de infracţiuni.
 
Astfel, joi, 13 ianuarie 2022, personalul cu funcții de conducere din cadrul direcțiilor regionale Brașov și Iași a participat la sediul instituției prefectului din Brașov în cadrul unei astfel de întâlniri ce a avut ca obiect informarea anticorupție a managerilor companiei și membrilor echipelor pe care le conduc. 
 
Acest tip de educație și intruire în spiritul anticorupției a început în luna decembrie când au fost demarate o serie de activități cu personalul CNAIR din cadrul direcțiilor regionale București și Constanța.
 
De asemenea, marți, 11 ianuarie 2022, a avut loc, la Timișoara, o întâlnire cu reprezentanți ai direcțiilor regionale Craiova, Timișoara și Cluj unde s-au aprofundat diferite teme privind conduita și principiile personalului contractual, precum și alte aspecte ce țin de cadrul profesional-tehnic.
 
În perioada următoare, conform unui calendar comun, CNAIR împreună cu DGA vor implementa o serie de activități de informare publică destinată cetățenilor.