---

You are here

CNAIR reamintește conducătorilor auto că rovinieta și peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) pot fi achitate astfel:

  • pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro și prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);
  • lista detaliată a punctelor de distribuție a rovinietei poate fi vizualizată aici;
  • lista completă a distribuitorilor autorizați să încaseze peajul ((tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) se poate verifica aici;
  • prin SMS, la numerele 7500 (rovinieta) si 7577 (peaj).

Pentru mai multe detalii privind achiziția rovinietei prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/rovinieta-prin-sms.

Pentru mai multe detalii privind plata peajului prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms.

Dacă se optează pentru plata peajului printr-unul din canalele menționate anterior, trecerea prin stația de taxare se va realiza pe benzile marcate cu semnul  .

În cazul în care s-a omis plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate cu semnul peajul poate fi achitat ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Având în vedere că suntem în sezonul estival recomandăm conducătorilor auto să achiziționeze peajul prin mijloace electronice pentru a evita statul la cozi în stația de taxare!