---

You are here

Marți, 29.11.2022, s-au depus 6 oferte pentru contractul de proiectare și execuție “Autostrada Sibiu – Făgăraș, Tronsonul 4: km 51+785-km 68+050 care se desfășoară între localitățile Sâmbăta de Sus (DJ 105B) - Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1, km 0+000-5+650”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii antreprenori:

1.         Asocierea AUTOMAGISTRAL – PIVDEN SRL – ROSTDORSTROY SRL (Ucraina)

2.         Asocierea S.C. BOG'ART S.R.L. - SC CONI SRL - SC TOHME CONTRACTING LLC - S.C. RIA DESIGN CONSULTING SRL (România – Georgia)

3.         IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

4.         Asocierea MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET AS – YAPI MERKEZI INSAAT VE SANAYI AS (Turcia)

5.         MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

6.         Asocierea SC STRABAG SRL – SC GEIGER TRANSILVANIA SRL (România)

Tronsonul 4 are o lungime de 16,26 km și o valoare estImată a contractului de 1.163.869.292,05 Lei, fără TVA.

Perioada de proiectare și execuție a contractului va fi de 48 de luni din care, 12 de luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Autostrada Sibiu – Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcţia Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TENT - Comprehensive și anume intercoridorul Moldova - Transilvania.

 În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

                                                                                                 CNAIR SA