---

You are here

În perioada 08.04.2024– 10.04.2024 se va desfășura un transport cu depășiri agabaritice pe traseul:

Giurgiu Pod PTF – DN5 – Giurgiu – DN5B – Ghimpați – DN6 – Mihăilești – DN Centura București - A1 – Pitești -  DN65B – DN65 – Slatina – Găneasa – DN64 - Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN7 Seaca – Centura ocolitoare Călimănești – DN7 – Boița – Sibiu – A1 – Ilia – DN7- Arad – A11 – A1 - Nădlac II PTF (județul Arad).

 

Vehiculul transportă o confecție metalică.

 

Lățimea maximă a vehiculului este 4,35 m, masa totală 89 tone, lungime 45 m, înălțime 4,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

 

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                           

                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                CNAIR SA