---

You are here

Comunicat de presa 20.08.2016

Inspecția lucrărilor pe șantierul Orăștie – Sibiu, lot 3

În perioada 17 – 18 august, directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor, împreună cu o echipă de specialişti din cadrul companiei, s-a aflat pe şantierul Autostrăzii Orăstie –Sibiu, lot 3. Această vizită a avut drept scop urmărirea ritmului lucrărilor atât pe timp de noapte cât și pe zi și organizarea șantierului, precum și mobilizarea generală și calitatea lucrărilor.

 

"Am  vrut să constat la fața locului care este ritmul lucrărilor. Vizitele pe șantiere vor fi din ce în ce mai dese pentru că prefer să discut cu cei responsabili la fața locului.

Ritmul și monitorizarea proiectelor rămân principalele direcții. Odată cu refacerea corpului autostrăzii le-am cerut constructorilor să demareze lucrările și la celelalte puncte cu deficiențe astfel încât atunci când vom da în folosință lotul 3 să o putem face în condiții de maximă siguranță a traficului. Voi monitoriza în continuare cu mare atenție întreaga activitate pe șantier astfel încât să reușim să respectăm graficul de lucrări.", a declarat Cătălin Homor, Director General al CNADNR SA.

 

CNADNR