---

You are here

Prin decizia Directorului General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, astăzi, 25.04.2017, a fost convocată o ședință de urgență cu toții sefii direcțiilor regionale de drumuri și poduri ale companiei.

La întâlnire a participat si Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a cerut tuturor directorilor regionali ai CNAIR SA să fie prezenți mai mult pe teren pentru a supraveghea atent lucrările de pe șantierele aferente fiecărei DRDP.

“Am să vin inopinat în județe, fără presă, și în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-ați rezolvat, la următoarea ședință nu vom mai discuta în aceeași formulă.”, a atenționat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Discuțiile au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuție și întreținere, continuarea controalelor pe șantiere, precum și posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie.

Directorul General, Ștefan Ioniță, a solicitat directorilor regionali să se ridice la nivelul exigențelor, astfel încât orice problemă sesizată să fie rezolvată în timp real de către angajații de la drumuri, inclusiv cu utilaje proprii.

“Vă cer tuturor mai multă atenție și implicare in activitățile pe care le desfășurați, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetățenilor ca suntem bine intenționați și că putem gestiona cu success problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuție, trebuie să demarați proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem și alte lucrări necesare imbunătățirii infrastructurii rutiere..”, a spus Directorul General al CNAIR SA.

Directorul General, Ștefan Ioniță, a apreciat în cadrul ședinței activitatea desfășurată de direcțiile regionale în perioadele cu ninsori, astfel încât să poată fi evitate apariția unor probleme grave în trafic.