---

You are here

În intervalul, 07.10.2017, ora 17:00 – 08.10.2017, ora 07:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) și pe DN 1A (Cheia) cu 5 utilaje și au răspândit 5 tone de material antiderapant (sare).

La această oră se circulă îngreunat pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deși carosabilul este practicabil, din cauza viscolului și ceții vizibilitatea este redusă semnificativ.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă, în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.