---

You are here

În intervalul, 07.10.2017, ora 13:00 – 08.10.2017, ora 13:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C), DN 1A (Cheia), DN 73  (pe raza județului Prahova), DN 2D (pe raza județului Covasna) și pe DN 71 (pe raza județului Argeș) cu 26 utilaje și au răspândit 31 tone de material antiderapant (sare).

De asemenea, personalul DRDP Constanța a acționat pentru a îndepărta apa de pe suprafața carosabilă cu 3 motopompe și a patrulat în toată această perioadă cu 27 de autoutilaje pentru a asigura condiții de trafic normale pe DN 39E, DN 2A și DN 3B.

În continuare, personalul CNAIR SA implicat în acțiunile de asigurare a unui trafic rutier în condiții de siguranță este mobilizat pentru a interveni oricând și oriunde se impune.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza la condițiile meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.