---

You are here

 

Pe DN 3A, între localitățile Drajna și Fetești a fost reluată circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule. Restricția de tonaj a fost instituită din cauza ninsorii și a viscolului puternic ce a determinat vizibilitate foarte redusă.

De asemenea s-a deschis circulația pe un sector din DN 3, Lehliu – Cuza Voda, km 66+700 – km 110+000, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.