---

You are here

Începând cu ora 13:00 circulația rutieră pe A2, București - Constanța, sectorul Cernavodă – Constanța, se va desfășura controlat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe acest sector (Cernavodă – Constanța) circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone se va face în continuare pe DN 22C.

Informăm conducătorii auto că între Fetești și Cernavodă circulația este permisă tuturor categoriilor de autovehicule.

Precizăm că la această oră drumarii fac eforturi pentru a face posibilă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe toată lungimea autostrăzii București – Constanța.

De asemenea, activitatea de deszăpezire a fost finalizată pe autostrada A4, Agigea – Ovidiu, carosabilul a fost tratat cu material antiderapant, iar la această oră reprezentanții CNAIR SA și ai Poliției Rutiere fac revizia, în vederea deschiderii traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule și pe această autostradă.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.