---

You are here

Începând cu ora 16:45 circulația rutieră pe A2, București – Constanța și A4, Ovidiu – Agigea, a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule.

Astfel, la această oră, toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de fenomenele meteorologice din ultimele zile au fost deszăpezite și redate circulației în condiții de siguranță.

Având în vedere ultimele avertizări emise de Administrația Națională de Meteorologie facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.