---

You are here

Având în vedere ultimele alerte meteorologice, CNAIR informează că drumarii acționează permanent acolo unde se impune.

Astfel, azi, 18.11.2018, în intervalul orar 05.00 - 17.00 regionalele CNAIR au acționat la nivelul întregii țări cu 80 de autoutilaje și au răspândit aproximativ 179 tone de material antiderapant.

Precizăm ca drumarii acționează în continuare în zonele unde condițiile meteorologice impun astfel de intervenții.

Menționăm că frontul atmosferic se manifestă la această oră în Oltenia și vestul Munteniei. Se prognozează că în continuare se va deplasa spre nord est afectând parțial Transilvania și Moldova.

Direcțiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină în toate zonele cu probleme cu utilaje și materiale antiderapante, pentru a preveni apariția poleiului dar și pentru a îndepărta zăpada căzută pe carosabil, astfel încât circulația rutieră să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația meteorologică din zonele pe care urmează să le tranziteze și să circule prudent.

Imagini de la intervențiile reperezentanților CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe pagina de web: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.