---

You are here

CNAIR anunță participanții la trafic că circulația rutieră a fost redeschisă pe Defileul Jiului intre Bumbești Jiu si Petroșani pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată sub 7,5 tone.

Reamintim că din cauza căderilor masive de zăpadă de pe versanți pe raza județului Hunedoara traficul rutier a fost intrerupt temporar intre Bumbești Jiu și Petroșani.

La acestă oră ninge în toată țara și avertizăm particpanții la trafic să circule cu prudență.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.