---

You are here

Podul din localitatea Milișăuți, județul Suceava, situat pe DN 2H, la km 4+760, a fost redat circulației rutiere astăzi, 17 decembrie.

Reamintim că, din motive de siguranță, podul a fost închis circulației în prima zi a lunii iulie a acestui an, pe fondul ploilor abundente, care au condus la deplasarea uneia dintre pile.

Ulterior, în urma expertizelor tehnice, s-a optat pentru soluția detonării pilei afectate și a ultimelor două deschideri ale podului.

DRDP Iași a demarat în regim de urgență procedurile de achiziții pentru proiectare și execuție, astfel că în luna august constructorul a putut începe organizarea de șantier și execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.