---

You are here

Din cauza creșterii temperaturilor, astăzi, 23.12.2018, pe DN 66, Defileul Jiului, au avut loc 4 căderi de zapadă de pe versanți (avalanșe) pe partea carosabilă.

De asemenea, menționăm că astfel de căderi de zăpadă de pe versanți mai sunt așteptate și în cursul nopții, fapt pentru care drumarii de la CNAIR acționează permanent cu utilajele din dotare în această zonă pentru degajarea carosabilului cât mai rapid.

Recomandăm conducătorilor auto sa respecte indicațiile celor de la CNAIR și ale Poliției Rutiere.

Precizăm că la această oră în zona Rânca de pe Transalpina (DN 67C), din cauza vântului puternic, vizibilitatea este redusă, utilajele CNAIR însoțind autovehiculele ce circulă în zonă.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.