---

You are here

În acest moment nu mai sunt sectoare de drum național închise sau restricționate ca urmare a fenomenelor meteorologice care au afectat începand de ieri seară, 7 județe din România.

Toate categoriile de autovehicule pot circula din nou pe DN 24, între Vaslui și Solești, (km 127+000 - km 151+000) și pe  DN 24B, între Huși și Albița ( km 34+000 - km 49+000).

Reamintim că ninsorile abundente și viscolului puternic care au dus la reducerea drastică a vizibilității, au impus anterior instituirea unor restricții de tonaj  pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone (DN 24) și 7,5 tone (DN 24B), pe aceste sectoare de drum .

Regionalele  CNAIR S.A. acționează însă în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.