---

You are here

Circulația a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 18, între Baia Sprie – Mara, județul Maramureș, pe sectorul cuprins între km 12+000 – km 38+000.

Precizăm că din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic ce determină vizibilitate foarte redusă, în cursul dimineței de azi, 16.01.2019, a fost instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Utilajele CNAIR au intervinit imediat ce condițiile meteorologice au permis acest lucru, pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației pe acest sector de drum.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.