---

You are here

În pasul Tihuța, DN 17, județul Bistrița - Năsăud (km 80 – km 116), DRDP Cluj a acționat în ultimele 24 de ore cu 12 autoutilaje și a răspândit 51 tone de material antiderapant.

Autoutilajele SDN Bistrița au folosit inclusiv 11 tone de clorură de calciu, pentru a putea menține carosabilul practicabil o perioadă mai îndelungată, în condițiile în care în Pasul Tihuța continuă să ningă abundent.

Menționăm că acest sector de drum are o configurație dificilă, cu pante cu înclinație mare și curbe strânse, ceea ce face dificilă abordarea lui și în condiții meteorologice favorabile.

Facem apel din nou la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.