---

You are here

Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești.

În acest moment 15 utilaje  acționează pentru  decopertarea traseului și amanajarea drumurilor tehnologice destinate acesului în șantier.

Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică și încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe santierele deschise oficial.

Același tip de manipulare a fost folosit și în luna martie când așa ziși pasionați de infrastructură au prezentat o imagine trunchiată a șantierului Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău prin care încercau să inducă ideea ca au fost încetate activitățile la primul segment de autostradă din Moldova.

Facem apel la cei care folosesc astfel de tehnici de manipulare să nu mai încerce să inducă în eroare opinia publică, în scopuri care nu au legătură cu eforturile de dezvoltare reală a infrastructurii din Romania.

De asemenea, îi sfătuim să țină cont de faptul că la ora actuală tehnologia și capacitățile moderne de propagare a informației permit cu ușurință demontarea neadevărurilor.

Pentru a verifica veridicitatea celor afirmate de noi, vă punem la dispoziție pe pagina oficială de facebook a CNAIR (https://www.facebook.com/cnadnr) imagini ale șantierului Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, înregistrate în această dimineață.