---

You are here

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe DN 28 (Sabaoani - Târgu Frumos) și pe DN 28A  (Târgu Frumos - Motca) din cauza ninsorilor abundente.

Utilajele CNAIR acționează în continuare pe aceste sectoare de drum pentru a menține circulația deschisă pentru celelalte categorii de autovehicule.

Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360  de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.