---

You are here

Restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t au fost ridicate pe DN 28 (Sabaoani - Târgu Frumos) și pe DN 28A  (Târgu Frumos - Motca)).

Reamintim ca din cauza ninsorilor abundente și a viscolului circulația rutieră fusese restricționată pe aceste sectoare de drum pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t.

Utilajele CNAIR acționează în continuare pe aceste sectoare de drum pentru a menține circulația deschisă pentru toate categoriile de autovehicule.

Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.