---

You are here

În perioada 14.02.2020 - 21.02.2020, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul:

Buzău – DN2B – Spătaru– DN2 – Urziceni – DN2 – DNCB – DN4 – Oltenița Port

Vehiculele transportă piese metalice produse la Buzău, destinate exportului.

Lățimea maximă a vehiculelor este 5,16 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfasurare ale transporturilor sunt stabilite de politia rutiera. Vehiculele vor fi insotite de autovehicule de insotire autorizate si de echipaje ale politiei rutiere.Transporturile nu se vor desfasura in perioadele si pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologige periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau rosu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.