---

You are here

Campania de igienizare a zonei drumurilor naționale și a parcărilor, “Noi curățăm, tu păstrează” , demarată de CNAIR la începutul lunii martie a.c. este în plină desfășurare la nivelul întregii țări.

În urma deplasărilor efectuate pe drumuri naționale și autostrăzi, am constatat o bună mobilizare în acțiunile de igienizare a drumurilor naționale și a parcărilor. CNAIR continuă campania “Noi curățăm, tu păstrează” și apelăm la spiritul civic al cetățenilor pentru a nu mai depozita deșeuri pe marginea drumurilor publice și în spațiile de servicii și de a respecta curățenia și mediul înconjurător”, a declarat Mariana Ioniță, Directorul General CNAIR SA.

Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri s-au mobilizat exemplar și, zilnic, întreprind acțiuni de curățenie pe toate drumurile naționale și autostrăzile aflate în administrare.

Astfel, la nivelul DRDP București au fost igienizați aproximativ 520 km de drumuri naționale si 108 km autostrăzi. Drumarii DRDP București au efectuat și pe Centura București igienizarea zonei drumului și a parcărilor pe o lungime de 31 km, campania continuând pe încă 40 km ai centurii.

De la începutul campaniei, la nivelul întregii țări, au fost strânse aproximativ 550 tone deșeuri din zona drumurilor naționale și a parcărilor.

Imagini de la acțiunile de igienizare desfășurate de angajații CNAIR puteți găsi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.