---

You are here

Joi, 9 aprilie 2020, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, alături de Directorul General al CNAIR S.A., Mariana Ioniță, au analizat în cadrul unei videoconferințe, cu antreprenorii generali, consultanții și directorii direcțiilor regionale de drumuri și poduri, stadiul proiectelor de infrastructură rutieră aflate în derulare.

În cadrul întâlnirii a fost analizat stadiul fiecărui proiect în parte, punându-se accent pe necesitatea intensificării activității pe șantiere, mai ales după sărbătorile pascale, cu respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare pentru protejarea angajaților.

,,Vă rog să țineti șantierele în ritmul de până acum, asigurând angajaților măsurile de protecție necesare. Proiectele începute trebuie continuate, însă este vital să promovăm și altele noi. Trebuie să privim această criză ca pe o oportunitate, este vitală demararea de noi investiții,  pentru că țara are nevoie de infrastructura de transport ca de aer”, a subliniat Lucian Bode.

Directorul General al CNAIR S.A., Mariana Ioniță, a reiterat importanța continuării activității pe șantiere, în contextul susținerii economiei, pe fondul crizei generate în prezent: “Am identificat problemele existente și doresc ca în parteneriat cu antreprenorii și celelalte autorități să găsim soluțiile optime de rezolvare, astfel încât să fie respectate termenele asumate. Vreau să-i asigur pe constructori că au tot sprijinul meu și chiar vreau să încurajez această comunicare permanentă între toți cei implicați, pentru că suntem o echipă, iar finalizarea proiectelor la termen, sau chiar mai devreme, este obiectivul nostru comun”.

Înregistrarea videoconferinței este disponibilă pe site-ul CNAIR aici.