---

You are here

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru intervalul 08.12, ora 17:00 -  08.01.2020, ora 20:00, ce vizează ninsori moderate cantitativ, depuneri de polei pe partea carosabilă și intensificări ale vântului în județele Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea.

Precizăm că pe A2, București – Constanța, a apărut fenomenul de ploaie înghețată, iar echipele de drumari ale Secției de Drumuri Naționale Călărași, D.R.D.P. Constanța, acționează continuu cu sare și clorură de calciu pentru combaterea acestui fenomen.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.