---

You are here

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (depunere de polei), Poliția Rutieră a luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN2 (E85), Urziceni – Buzău, în zona localității Căldărușanca.

Precizăm că la această oră drumarii de la CNAIR acționează cu toate mijloacele specifice pentru redeschiderea traficului cât mai curând în condiții de siguranță.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.