---

You are here

Avertizare de vreme rea

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de vreme rea, valabil în intervalul 10 decembrie, ora 18:00 - 11 decembrie, ora 18:00, în nordul Olteniei și al Munteniei, sud-vestul Moldovei unde vor fi ploi importante cantitativ.

În zonele montane, în general la altitudini mari, va ninge și se va depune strat consistent de zapadă iar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 80-90 km/h.

În sudul, estul și centrul țării vor predomina ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului.

Atragem atenția conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.