---

You are here

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu pentru perioada 04.01, ora 18:00 – 05.01.2020, ora 08:00, ce vizează viscol puternic și ninsori abundente  ce determină scăderea semnificativă a vizibilității în Carpații Meridionali la peste 1700 m altitudine, pe raza județelor Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova.

De asemenea, pentru perioada 04.01, ora 14:00 – 05.01.2020, ora 08:00, ANM a emis o avertizare de cod galben ce vizează ninsori însemnate cantitativ și viscolite în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură la peste 1700 m altitudine.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.