---

You are here

Luni, 25.01.2021, la sediul CNAIR,  a avut loc ședința de analiză și progres pentru A7 și A8, autostrăzile din Moldova.

”Ieri, am avut o nouă sedință de progres pe autostrăzile din Moldova care sunt proiectele strategice pentru anul în curs. Pe lângă Autostrada Moldovei A7, am discutat și problematica A8, care este, de asemnea, un proiect prioritar. Am avut o analiză detaliată cu proiectantul pe sectorul de la Târgu Mureș la Târgu Neamț. Am ajuns la un calendar ferm pe care proiectantul și l-a asumat. Ca urmare a discuțiilor purtate acesta se va organiza în perioada imediat următoare, astfel încât să păstrăm graficele și calendarul asumat.” a declarat Mariana Ioniță, director general CNAIR.   

”Am agreat astăzi cu CNAIR, în ședință, mai multe lucruri și mă bucur că pe această cale pot să realizez și o rectificare referitoare la articolele apărute în mai multe organe de presă pe tema proiectării acestui important sector de autostradă.

Precizăm că acest contract se va termina în timp, în graficul de execuție. Firma va pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a se ține de cuvânt în legătură cu timpul și execuția.”, a precizat Carlos Galvez Leon, director al sucursalei din România a societății Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA.