---

You are here

Din cauza precipitațiilor abundente și a creșterii cotelor apelor ale râului Negru până la suprastructura podului, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maxima autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 13E, km 39+769 , localitatea Reci, județul Covasna.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.