---

Eşti aici

An curent

Arhiva

CNAIR va începe din data de 3 mai 2018 demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, în conformitate cu autorizația de desființare nr. 331/25.04.2018.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor HG nr.

În data de 26 aprilie a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția lotului 3 al Autostrăzii de Centură București, lot format din sectorul 1 ce are o lungime de peste 15 km și sectorul 2 cu o lungime de

Regionalele București și Constanța au finalizat astăzi lucrările de reparație pe o suprafață însumată de 6000 mp de sistem rutier degradat, pe A2.

În perioada 26.04.2018 – 30.04.2018 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

Având în vedere faptul că urmează minivacanța de 1 Mai și sunt așteptate creșteri semnificative ale traficului pe relația București – Constanța și retur, reamintim conducătorilor auto că pentru utilizarea podului peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, situate pe autostrada A2 București - Consta