---

Eşti aici

An curent

Arhiva

În perioada 01.08.2023 – 06.08.2023, se vor desfășura șase transporturi cu depășiri pe traseul :

Ploiești – DN1A – DN1B – DN1 – A3 – DNCB – DN5 – Giurgiu Pod PTF.

Vehiculele transportă structuri metalice.

Lățimea maximă a vehiculelor este 4.9 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Mentionam ca in conformitate OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice viteza maxima de deplasare a vehiculelor cu depasiri este de 70 km/ora.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.