La acestă oră ninge în toată țara și avertizăm particpanții la trafic să circule cu prudență.

Reamintim că pe DN 66 între localitățile Bumbești Jiu și Petrosani (km 95+500 – km 126+000), CNAIR si Poliția Rutieră au instituit restricție de circulație pentru autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Astazi 16.12.2018 in intervalul orar 05:30 - 17:00 drumarii de la CNAIR au acționat pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră din țara cu 656 utilaje și au răspandit aproximativ 3264.05 tone material antiderapant.

Direcțiile regionale ale CNAIR au acționat astazi astfel:

DRDP București - 12 autoutilaje si s-au raspândit 44 tone material antiderapant

DRDP Craiova - 193 autoutilaje si s-au raspândit 899.5 tone material antiderapant

DRDP Timișoara - 94 autoutilaje si s-au raspândit 301 tone material antiderapant

DRDP Cluj – 122 autoutilaje si s-au raspândit 701 tone material antiderapant

DRDP Brașov - 89 autoutilaje si s-au raspândit 414 tone material antiderapant

DRDP Iași - 138 autoutilaje si s-au raspândit 904,55 tone material antiderapant

DRDP Constanța - 8 autoutilaje au patrulat și nu s-au raspândit material antiderapant

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.