---

Eşti aici

An curent

Arhiva

 Pentru a putea finaliza o nouă etapă a lucrărilor de reabilitare și pentru a nu pune în pericol siguranța participanților la traficul rutier, circulația pe podul Agigea va fi restricționată, iar în anumite perioade închisă, după cum urmează:

În nopțile de 18, 19 și 20 septembrie 2017, în intervalul orar 22:00-06:00, se va închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule.

În această perioadă, pe podul Agigea se va putea circula în timpul zilei, pe câte o bandă pe sens.

În perioada în care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, circulația va fi deviată pe ruta: Nod Rutier A4 (intersecție cu D.N.39), Agigea - A4( Intrare Port Constanța Sud ) – Podul Nou ( Apolodor ) - Bretea acces la D.N. 39 ( Eforie Nord - Agigea ) - D.N.38 ( Agigea - Negru Vodă ).

Circulația rutieră va continua să se desfășoare pe câte o singură bandă pe sens în perioada 21 septembrie - 01 noiembrie 2017 (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomerației este recomandată aceeași rută alternativă.   

Informații suplimentare:

În perioada 18 septembrie - 01 noiembrie 2017, urmeză să fie executate următoarele lucrări de reabilitare a podului Agigea :

-Montarea tunelului de protecție deasupra căii podului, la o înălțime de 5,5 m și a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, în vederea reparației suprafețelor de beton ale acestuia.

-Protejarea cu beton a ancorajelor inferioare ale  celor 10 hobane.

-Demontarea distanțierilor provizorii ai hobanelor și montarea distanțierilor definitivi ai hobanelor.

-Armarea și betonarea bulbilor hobanelor de la nivelul trotuarelor.

-Montarea unor deviatori la ancorajele inferioare.

-Lucrări de montare a hidroizolației și de betonare a trotuarului, pe sensul Constanța – Agigea.