---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule DN 23B (km 2+000 – km 15+000) între Măicănești și Ciorăști.

Precizăm că la această oră nu mai este închisă circulația pe sectoare de drum național sau autostradă din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.      

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.