---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Vineri, 25.03.2016, Cătălin Homor, Director General al CNADNR SA a fost într-o vizită de lucru în județul Suceava. Cu această ocazie a vizitat șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Suceava, km 0+000 – km 13+173.

„Având în vedere că mai sunt de executat aproximativ 15% din lucrări, sper ca viitorul constructor să fie cât mai serios și să facă restul lucrărilor rămase de executat într-un timp cât mai scurt. Eu consider că acestea pot fi finalizate în maxim 90 de zile”, a declarat Directorul General al CNADNR SA.

Varianta de ocolire a municipiului Suceava reprezintă o continuare a drumului național DN 2 (E85) care la ieșirea din municipiul Suceava se desfăşoară către localitatea de frontieră Siret, urmărindu-se astfel scoaterea traficului greu și de tranzit în exteriorul orașului. Municipiul Suceava, pe langă DN 2  mai este traversat și de drumurile naţionale DN 17 și DN 29.

Lucrările executate în cadrul contractelor reziliate în februarie 2014 sunt în procent de 85%, iar lucrările rămase de executat, în procent de 15%. În data de 04.08.2015 a fost semnat contractul pentru realizarea expertizei tehnice aferente lucrărilor executate și a celor rămase de executat. Astfel, în conformitate cu recomandările expertizei tehnice, în acest an va fi demarată procedura de achiziție în vederea adjudecării contractului de execuție lucrări.

“Am cerut colegilor mei să urgenteze pașii ce trebuie parcurși, astfel încât într-un timp cât mai scurt să demarăm procedura de licitație, la finalul căreia să semnăm contractul de execuție lucrări”, a declarat Cătălin Homor, Directorul General al CNADNR SA.

 

                                  CNADNR SA