Comunicat de presa

Astăzi, 04.01.2016, Directorul General al CNADNR SA, Cătălin Homor, a inspectat bazele Ciorogârla, Căteasca şi Ioneşti care deservesc Autostrada A1, Bucureşti - Piteşti. Controlul  a avut ca scop principal verificarea numărului de utilaje aflate în baze, starea acestora, precum şi situaţia stocurilor materialelor antiderapante existente (sare, nisip, clorură de calciu și alte produse chimice cu efecte de degivrare). De asemenea, a fost verificat modul de acţiune pentru activitatea de deszăpezire, respectarea procedurilor şi starea actuală a autostrăzii. În urma verificării modului în care se circula pe autostrada Bucureşti - Piteşti, Cătălin Homor, Director General al CNADNR , a declarat:

"Solicit în continuare tuturor celor implicaţi în acţiunile de deszăpezire mobilizare promptă si eficientă în cazurile speciale provocate de fenomenele meteorologice deosebite, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Atrag atentia tuturor celor implicaţi în activitatea de deszăpezire că orice abatere de la procedura standard a activităţilor de intervenţie pe timp de iarnă va fi analizată şi sancţionată în regim de urgenţă.”

CNADNR SA