---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 08.11.2016

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunţă participanţii la trafic că începând cu data de 08.11.2016, circulaţia rutieră se va închide pe calea 2 a Podului peste Raul Sabar la Jilava (DN5).

Traficul se va desfășura restrictionat timp de zece zile, pe calea 1, în ambele sensuri de mers. În această perioadă se desfășoară lucrări de întărire a betonului de ciment la placa de suprabetonare. Menționăm că aceste lucrări nu se pot executa sub trafic, existând riscul apariției de fisuri în urma vibrațiilor produse de trecerea autovehiculelor ce tranzitează podul menționat.

Reamintim că lucrările de modernizare a DN 5 au fost deblocate în acest an și se execută pe o lungime de 11.65 km pe raza județelor Ilfov și Giurgiu. În urma controalelor repetate al conducerii CNAIR pe șantierele aflate în execuție s-a constatat că lucrările pe DN 5 au o evoluție pozitivă şi există premise concrete ca acestea să fie finalizate în conformitate cu graficele de execuție.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.