---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic care reduc vizibilitatea, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au luat măsura închiderii circulației rutiere pe DN 65C între Craiova și Bălcești (județul Vâlcea), între km 5+500 și km 40+000.

Drumarii de la CNAIR acționează cu 2 încărcătoare, 2 ATB și un autogreder.

Facem apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.