---

Eşti aici

An curent

Arhiva

În perioada, 27.01.2021 – 01.02.2021, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor și dimensiunilor maxime admise pe traseul:

Nădlac PTF – DN7 – DN7G – A1 – DN68A – Centura SIBIU – DN1 – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN7 – Pitești – A1 – Centura de Sud București – DN2 – Urziceni – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Mihail Kogălniceanu.

Vehiculul transportă un utilaj industrial.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.