---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Începând cu ora 20:00, din cauza fenomenelor meteorologice extreme și pentru siguranța vieții cetățenilor, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii circulației pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone pe raza județelor Iași și Botoșani.

Precizăm că această masură se aplică și mijloacelor de transport persoane, așa că plecarea din autogări a autovehiculelor este interzisă pe perioada restricțiilor instituite.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod roșu de viscol și ninsori abundente pentru județele Botoșani si Iași. Avertizarea este valabilă în intervalul  05.04.2023, ora 18:40 – 06.04.2023, ora 04:00.

Vizibilitatea va scădea spre zero pe anumite sectoare de drum!

Evitați deplasările în aceste zone până la încetarea fenomenelor meteo periculoase.

Va rugăm să vă informați dim surse oficiale înainte de a pleca la drum.

De asemenea este foarte important ca în această perioadă să aveti autovehiculele echipate de iarnă în cazul în care tranzitați zone afectate de vortexul polar.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.