---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Azi, 18.03.2018, începând cu ora 16:30, se deschide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 21 între Slobozia și Drajna (km 87+850 – km 105+000).

Măsura închiderii acestui sector a fost luată din cauza fenomenului meteo de ploaie înghețată care generează apariția spontană a poleiului pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

Fenomenul meteo de ploaie înghețată este foarte periculos, instalându-se și afectând puternic siguranța circulației rutiere.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.