---

Eşti aici

An curent

Arhiva

La această oră, între km 129 și km 138, pe DN 1A (localitățile Cheia și Mâneciu) circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă, alternativ.

Reamintim că circulația rutieră a fost închisă după ce torenții cauzați de ploile recente au adus pe partea carosabilă, în mai multe zone, o mare cantitate de aluviuni. 

Sectorul cel mai afectat a fost cel cuprins între km 133+250 și km 133+400, unde toată partea carosabilă a fost ocupată de aluviuni ce au o înălțime mai mare de 2m. 

La fața locului s-au deplasat angajați ai DRDP București și agenți ai Poliției Rutiere, care fac eforturi pentru redeschiderea acestui sector de drum cât mai curând posibil. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR