Sensurile giratorii pe Centura București sunt in execuție

CNAIR SA, împreună cu Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, derulează în această perioadă proiectul privind sistematizarea accesului din DN 1 în Centura București.

Astfel, în zona pasajului Otopeni, se realizează două intersecții de tip giratoriu pe Centura București și anume la km 69+031, aproximativ la 2950 m de pasajul rutier spre Mogoșoaia și respectiv la km 1+277, la intersecția cu Strada Drumul Gării (zona Lukoil). Lucrările presupun și amplasarea pe axa centurii, între cele două sensuri giratorii, a unui separator de sens pentru separarea fluxurilor de circulație, precum și reconfigurarea intersecției de sub Pasajul Otopeni.

Pentru familiarizarea participanților la trafic cu noua configurație, s-a decis împreună cu Direcția Rutieră, ca până la obținerea tuturor avizelor necesare demarării procedurii de amenajare a celor două intersecții, aaceasta să se facă în soluție provizorie, din parapet lestabil.

Urmează ca soluția definitivă să fie implementată în cursul acestui an.