---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 16.01.2017

 

Directorul General CNAIR, Ştefan Ioniţă, a convocat într-o videoconferinţă directorii direcţiilor regionale şi le-a cerut în special ca activitatea de deszăpezire să se desfăşoare conform programului stabilit.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un COD GALBEN valabil în intervalul 16 ianuarie, ora 23:00 - 17 ianuarie, ora 14:00 şi care vizează fenomene de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, temporar viscol. Judeţele afectate de Codul Galben sunt următoarele: Caraş - Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa.

 

Directorul General CNAIR, Ştefan Ioniţă a cerut monitorizarea situaţiei din teren şi intervenţia rapidă acolo unde este cazul. În funcţie de prezenţa şi evoluţia fenomenelor meteo, pot fi închise anumite sectoare de drum/autostradă. De asemenea, directorul general CNAIR, Ştefan Ioniţă a cerut urmărirea în permanenţă a tuturor sectoarelor în perspectiva desfăşurării acţiunilor de deszăpezire.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.