---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, spre 0, pentru siguranța perticipanților la trafic, circulația pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000)  și Rânca (km 34+800) rămâne în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule

Drumarii sunt mobilizați să intervină imediat ce condițiile meteorologice vor permite pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Facem apel la conducătorii auto să nu forțeze intrarea pe acest sector de drum, fiindcă există un risc major să rămână blocați în zăpadă și să își pună viața în pericol. În plus, astfel de blocaje îngreunează intervenția utilajelor de deszăpezire după oprirea viscolului, ceea ce duce la întârzierea redeschiderii circulației pe acest sector de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.